Eetcafé Halfweg

  • Home
  • Over ons
  • Lunch
  • Voorgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Nagerechten
  • Fotoalbum
    • Accordeonfestival 2016
  • Agenda
  • Contact

Voorgerechten

  • -KOUDE VOORGERECHTEN:

  • Stokbrood (wit en bruin)

    € 3,50

    Ovenvers brood met tapenade en kruidenboter

  • Meloen met Serranoham

    € 8,50

    Meloen met ambachtelijke Spaanse ham

  • Vitello tonnato

    € 9,50

    Kalfsrosbief met tonijnmayonaise

  • Carpaccio

    € 9,50

    Huis-gerookte rundercarpaccio met vlokken van Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en zongedroogde tomaatjes

  • Visdrieluikje

    € 12,50

    Gerookte zalm, Hollandse garnaaltjes en een waaier van gerookte paling

  • Hollandse garnalen

    € 12,50

    Klassieke garnalencocktail met toast en roomboter

  • Gerookte zalm

    € 12,50

    Huis-gerookte zalm met saffraanmayonaise en toast

  • Gerookte paling

    € 12,50

    Palingfilet met toast en roomboter

  • -WARME VOORGERECHTEN:

  • Soep van de dag

    € 4,00

    Ouderwets heerlijke soep

  • Zeeuws Goud

    € 9,50

    In kruidenboter gebakken mosselen met whiskey-cocktailsaus en stokbrood

  • Zeeuws Goud groot portie

    € 16,50

  • Gamba’s

    € 12,50

    Gebakken in knoflookboter met stokbrood

  • Gamba Pil Pil

    € 12,50

    Gamba’s in pittige knoflookolie

  • Gamba’s groot portie

    € 16,50

Eetcafé Halfweg

  • Home
  • Over ons
  • Lunch
  • Voorgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Nagerechten
  • Fotoalbum
    • Accordeonfestival 2016
  • Agenda
  • Contact

Welkom bij Eetcafé Halfweg

Voor reserveringen of vragen kunt u bellen met: 0226 381 141

Laatste Nieuws:

  • Zaterdag 23 november Wildfestijn!
  • Foto’s Accordeon Festival 2016

Organized Themes